su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Su kaçakları nasıl tespit edilir? one hundred% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the most effective YouTube experience and our most up-to-date options. Find out more

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akustik dinleme su kaçağı tespiti cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

AQUAPHON ® Su su tesisatçısı kaçak tespit cihazı birinci sınıfile bir su sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş AQUAPHON ® A 200 sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A one hundred fifty alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer tespitini ve su kaçağı tespiti kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar su tesisatçısı ve kablosuz kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

ÇOkay sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında propertyımcı olduk.

Ercan inşaat yapı ve su kaçağı tespiti dekorasyon olarak 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz,kaliteli işçilik ve işimizin garantisiyle müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutmaya devam ediyoruz

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page